-
تحولی در وردپرس با انتشار نسخه 4.8
-
به اشتراک گذاری اینترنت بین چند کامپیوتر یا شبکه
-
همگام سازی آیفون با ویندوز 10 از طریق بلوتوث
-
4 نرم افزار اندروید برای مدیریت وای فای
-
آموزش بازیابی پسورد اینستاگرام
-
توضیحاتی در مورد رزولوشن یا وضوح صفحه نمایش
-
افزایش فضای خالی هارد در ویندوز 10
-
آموزش قابلیت Live در اینستاگرام
دیکشنری پشتو به دری و بالعکس
نرم افزار آموزش زبان پشتو
آموزش درست کردن خط چین و نقطه چین در فتوشاپ
باز کردن چند پوشه همزمان در ویندوز 10
به اشتراک گذاری اینترنت بین چند کامپیوتر یا شبکه
12 براش طرح اسلیمی
دانلود مجموعه 28 براش نور فتوشاپ
ساخت سایه بصورت حرفه ای در افتر افکت
چگونه یک فایل pdf بسازیم ؟
غیر فعال کردن گزینه shutdown از صفحه ورودی ویندوز
صبح دیروز محترم دین محمد مبارز راشدی سرپرست وزارت مبارزه با مواد مخدر در نشستی خبری گزارش عملکرد و آمار وضعیت موادمخدر و مبارزه با آن را در سال ۲۰۱۴ اعلام کرد و در این رابطه اظهار داشت: افغانستان از لحاظ کشت و گسترش تریاک در سال ۲۰۱۴ میلادی نسبت به سال ۲۰۱۳ میلادی، با ۷ درصد افزایش مواجه شده به نحوی که در حال حاضر ۹۰درصد تریاک جهان در کشور ما کشت میشود.
جناب راشدی تصریح کرد: از مجموع ولایاتی که در آن تریاک کشت میشود، ۹ ولایت ۸۹ درصد کل تریاک را تولید میکند که در این میان تنها ولایت هلمند ۴۶ درصد تریاک کل افغانستان را تولید میکند. در سال ۲۰۱۳ میلادی، ۷هزار و ۳۴۸ هکتار زمین که در آن تریاک کشت میشود، توسط نیروهای حکومتی تخریب شد که این رقم در سال ۲۰۱۴ میلادی به ۲۶۹۲ هکتار رسید.
به گفته سرپرست وزارت مبارزه با مواد مخدر، ولایت بلخ در سال ۲۰۱۴ عاری از کشت تریاک شد که دلگرم کننده است، اما رییسجمهور و رییساجرایی کشور و تمام دستاندرکاران باید برای افغانستانی عاری از تریاک همکاری کنند.
محترم دین محمد مبارز راشدی همچنین تصریح کرد که باید از راس تا کف حکومت افغانستان مطمئن شوند که تریاک و مواد مخدر نمیتواند به عنوان راهی برای آرامش در کشور باشد به همین دلیل نمیتوانیم با این مغوله رفتاری دوگانه داشته باشیم. دولت کرزی و جامعه جهانی اشتباه بزرگی را در سطح وسیعی نسبت به مبارزه با موادمخدر در کشور مرتکب شدند و آن هم وارد نکردن این پدیده شوم در لیست مبارزه با تروریزم بود، چراکه تروریزم مواد مخدر عامل قدرت یافتن تروریزم است.
جناب راشدی از هر بابی سخن راند ولی به علت اصلی رشد مواد مخدر در کشور که همانا حضور کشورهای خارجی در افغانستان می باشد هیچ اشاره ای نکرد. ایشان به گونه ای سخن می گفت که گویا 90 درصد کشورهای جهان به افغانستان محتاج هستند.
نکته دیگر اینکه ادامه این روند، مشکلات جدی را برای کشور خود ما و حتی کشورهای منطقه به وجود خواهد آورد چرا که گسترش روز افزون مواد مخدر در دهه اخیر و پیامدهای زیانبار آن بر ساختارهای اقتصادی، اجتماعی و سیاسی جوامع بشری، باعث بروز مشکلات عدیده و نابسامانیهای عمده در سطح جهان شده است.
تا پیش از این کشت و قاچاق مواد مخدر جز معضلات اساسی افغانستان بود که شاید برای برخی بسیار سودآور بود اما چند صد هزار مرد و زن افغانستانی را آلوده کرد به نحوی که روز به روز نیز بر تعداد معتادان اضافه می شود.
اما تهدید جدی و اساسی دیگری که در بخصوص جوانان در معرض آن قرار دارند، تولید، قاچاق و ترانزیت مواد مخدر صنعتی و روند تغییر الگوی مصرف به مواد روانگردان و صنعتی و استفاده از فضای مجازی اینترنت بهمنظور ترویج مصرف، آموزش ساخت و تولید و ترانزیت این مواد و همچنین انجام اقدامات غیرقانونی است.
تا قبل از این نگرانی ها این بود که چرا 90 درصد تریاک مورد نیاز جهان در افغانستان کشت می شود تا هم جوانان ما در معرض اعتیاد قرار گیرند و هم در سطح جهانی باعث آبروریزی باشد، اما اکنون استفاده و تولید مواد مخدر صنعتی مثل کریستال و شیشه از جدی ترین معضلات رو به گسترش در کشور است.
که البته به دلیل دست داشتن برخی مقامات داخلی و خارجی و زد بند وزارت مبارزه با مواد مخدر با این افراد و گروه ها، نباید امیدوار به روند رو به کاهش این مسیر باشیم.