-
تحولی در وردپرس با انتشار نسخه 4.8
-
به اشتراک گذاری اینترنت بین چند کامپیوتر یا شبکه
-
همگام سازی آیفون با ویندوز 10 از طریق بلوتوث
-
4 نرم افزار اندروید برای مدیریت وای فای
-
آموزش بازیابی پسورد اینستاگرام
-
توضیحاتی در مورد رزولوشن یا وضوح صفحه نمایش
-
افزایش فضای خالی هارد در ویندوز 10
-
آموزش قابلیت Live در اینستاگرام
دیکشنری پشتو به دری و بالعکس
نرم افزار آموزش زبان پشتو
4 سرویس رایگان برای تبدیل آنلاین فایل rar به zip
آموزش درست کردن خط چین و نقطه چین در فتوشاپ
دانلود 36 براش درخت برای فتوشاپ
18 براش پروانه برای فتوشاپ
آموزش قفل کردن کیبورد از طریق ویندوز
ریکاوری پسورد فراموش شده توسط فلش مموری
دانلود مجموعه ابزارهای فتوشاپ به همراه آموزش
12 براش پاشیدن رنگ جوهر برای فتوشاپ
پکن یکی از آخرین مقاصد، آخرین میزبان ها و آخرین ایستگاه های سفر حامد کرزی رییس جمهور حکومت پیشین و در مقابل، یکی از اولین ایستگاه ها، اولین میزبان ها و اولین مقاصد اشرف غنی احمدزی رییس جمهور دولت وحدت ملی بوده است.
این نکته ای قابل تامل و در خور توجه ویژه است چرا که بنابر اذعان نخبگان سیاسی، سیاست خارجی حکومت 12 ساله و حکومت نوپا تفاوت های بسیاری با یکدیگر دارند اما چین بعنوان قطب اقتصادی جهان نقش ویژه ای در محاسبات دیپلماتیکشان ایفا می نماید.
اشرف غنی احمدزی پس از سفرهای رسمی اش در مقام رییس جمهور حکومت جدید افغانستان به عربستان و ترکیه و عقد قراردادهای دوجانبه و توافقنامه های پر و پیمانی که بصورت کلی و تیتروار رسانه ای می شوند آهنگ رفتن به چین را نواخت تا بر مشغله کابینه هنوز تکمیل نشده اش بیافزاید.
قرارداد امنیتی با امریکا، توافقنامه نظامی با ناتو، پیمان های چند منظوره با آنکارا، ریاض و پکن، انبوهی از انباشت های یکباره و ناگهانی و ازدحامی را شکل می دهد که تاثیر و روند آن نه در کوتاه مدت و میان مدت که صرفا در درازمدت قابل مشاهده خواهد بود.
درصورت تضاد منافع کشورهای طرف پیمان افغانستان با یکدیگر، تضاد منافع افغانستان با دیگر کشورهای هم پیمان در ادوار مختلف و یا عدم پایبندی طرفها به تعهداتشان که چندان هم دور از انتظار نیست این توافقنامه های شتابزده کابل را به ناکجا آباد خواهند رسانید.
غول اقتصادی آسیا و قطب اقتصادی جهان که با تکیه بر روی منابع انسانی خود منابع طبیعی دنیا را به تسخیر خود درآورده و بازارهای غرب و شرق را قبضه کرده است؛ از دیرباز تاکنون یکی از بیشترین و حایزاهمیت ترین قراردادهای انکشافی و عمرانی را با افغانستان داشته است.
سفرهای چندروزه اشرف غنی احمدزی که هریک به توافقنامه های چندمنظوره می انجامد و نیز دیدارهای پیاپی وی با احزاب و اصناف و اقشار مختلف که هریک به وعده های چندگانه ختم می گردد از یکسو نمایانگر عزم وی در راستای تحول و اصلاحات است ولی…
ولی از سوی دیگر سیاست شتابزده و عجولانه ای را می نمایاند که بنای آن نه بر اعتدال و مساوات که افراط و تفریط می باشد. از این رو نتایج سالهای آتی مناسبات دیپلماتیک و سیاست خارجی را در محور کابل اسلام آباد، کابل آنکارا، کابل واشنگتن، کابل ریاض و کابل پکن که مبهم و تار بنظر می رسد در فواصل زمانی بعدی به بحث و بررسی گرفت.