-
تحولی در وردپرس با انتشار نسخه 4.8
-
به اشتراک گذاری اینترنت بین چند کامپیوتر یا شبکه
-
همگام سازی آیفون با ویندوز 10 از طریق بلوتوث
-
4 نرم افزار اندروید برای مدیریت وای فای
-
آموزش بازیابی پسورد اینستاگرام
-
توضیحاتی در مورد رزولوشن یا وضوح صفحه نمایش
-
افزایش فضای خالی هارد در ویندوز 10
-
آموزش قابلیت Live در اینستاگرام
دیکشنری پشتو به دری و بالعکس
نرم افزار آموزش زبان پشتو
4 سرویس رایگان برای تبدیل آنلاین فایل rar به zip
دانلود 36 براش درخت برای فتوشاپ
آموزش قفل کردن کیبورد از طریق ویندوز
18 براش پروانه برای فتوشاپ
آموزش درست کردن خط چین و نقطه چین در فتوشاپ
ریکاوری پسورد فراموش شده توسط فلش مموری
دانلود مجموعه ابزارهای فتوشاپ به همراه آموزش
ابهامات تجاوز جنسی دونالد ترمپ به دخترش + تصاویر
محترم اشرف غنی احمدزی رییس جمهوری افغانستان در مراسم تجلیل از روز معلم در کابل از شبه نظامیان طالبان خواست که دست از جنگ بردارند و به روند صلح بپیوندند.
وی در این مراسم گفت: پیامی به طالبان دارم، خود را که از درس و تعلیم محروم کردید، حداقل بگذارید فرزندان تان درس بخوانند. صلح خواست هر کودک است. بدون صلح ثبات نمیآید. نمیخواهیم سالی پنج میلیارد دالر در عرصه امنیت مصرف کنیم، میخواهیم سالی پنج میلیارد دالر در زمینه آموزش و پرورش، بهداشت و ساخت و ساز مصرف کنیم.
هر چند محترم حامد کرزی، رییس جمهور پیشین کشور همواره د رسخنانش گروه طالبان را “برادران ناراضی” می خواند اما اشرف غنی در این مراسم گروه طالبان را “مخالفان سیاسی” عنوان کرد و افزود: اینجا برای مخالفان سیاسی پیامی دارم. هم خود را و هم کودکانتان را از آموزش محروم کردید. دست بدهید که در این خاک صلح بیاوریم.
این سخنان جناب اشرف غنی در حالی است که ایشان در زمان کمپاین انتخاباتی خود آمادگی اش را برای تقسیم قدرت با طالبان اعلام کرد و همچنین از ملا عمر و حکمتیار خواسته بود تا با آن ها یک دولت مشترک را تشکیل بدهد.
از طرف دیگر همیشه در رقابت انتخابات این بحث مطرح بود که آيا عبدالله ميتوانست با طالبان كنار بيايد يا اشرف غني احمدزي؟ به نظر ميرسد عبدالله اين ظرفيت را نداشت، زيرا وي عضوي از شوراي نظار بود و با طالبان جنگيده و طالبان نميتوانستند وي را نيرويي به حساب بياورند كه براي صلح با وي وارد مذاكره شوند.
اما اشرف غنی احمدزی بهتر ميتواند با طالبان كنار بيايد و زمينه براي خروج امن نيروهاي ناتو از افغانستان فراهم شود زیرا پیشینه کار هم با آمریکاییها را دارد هم با پاکستان و عربستان سعودی که حامیان اصلی طالبان هستند، سر و سری داشته و دارد.
شاید به همین دلیل هم بوده که بازیگردانان سیاست افغانستان که در غرب به سر می برند، ترجیج داده اند تا کسی را به ریاست جمهوری برسانند که بیشتر و بهتر تامین کننده منافع آنها در افغانستان باشد و آسانتر بتوانند معضلات به وجود آمده را سر و سامان بدهد.
به هر حال امیدواریم اشرف غنی صاحب بتواند ” مخالفان سیاسی امروزش را که دیروز برادران ناراضی رییس جمهور پیشین بودند را آرام کنند تا جان و مال و ناموس مردم این سرزمین در امنیت قرار گیرد.