-
تحولی در وردپرس با انتشار نسخه 4.8
-
به اشتراک گذاری اینترنت بین چند کامپیوتر یا شبکه
-
همگام سازی آیفون با ویندوز 10 از طریق بلوتوث
-
4 نرم افزار اندروید برای مدیریت وای فای
-
آموزش بازیابی پسورد اینستاگرام
-
توضیحاتی در مورد رزولوشن یا وضوح صفحه نمایش
-
افزایش فضای خالی هارد در ویندوز 10
-
آموزش قابلیت Live در اینستاگرام
دیکشنری پشتو به دری و بالعکس
تبدیل ظاهری ویندوز 10 به ویندوز 7 – قسمت 1
آموزش درست کردن خط چین و نقطه چین در فتوشاپ
نرم افزار آموزش زبان پشتو
به اشتراک گذاری اینترنت بین چند کامپیوتر یا شبکه
آموزش حذف آنتی ویروس Windows Defender ویندوز 10
آموزش ساخت تلگرام Telegram با شماره مجازی
آموزش زبان انگلیسی pdf همراه با گرامر
روش های مخفی کردن فایل در ویندوز 10
دانلود 36 براش درخت برای فتوشاپ
درحالی که در دوران دولت انتقالی و موقت، دولت اول و مشروع حامد کرزی بر ارگ ریاست جمهوری و جان و مال و ناموس مردم ملکی و آرمان های ملی، طالبان دولتی تضعیف شده و به عقب رانده شده بود اما به تدریج سیاست ها تغییر یافت.
به گونه ای که در اواخر دولت اول و تمامی دوره دوم و نیمه مشروع ریاست جمهوری کرزی، دست تضرع و زاری به سوی این گروهک تروریستی جای مقابله به مثل و حمله بر طالبان را گرفت و شورای عالی صلح به عنوان نمادی ناکارآمد و منفعل نمایانده شد.
اینها همه، در راستای تبرئه کردن پاکستان از تمویل و تجهیز طالبان در دادگاه اذهان عمومی و جامعه جهانی بود به گونه ای که افغانستان و پاکستان کشورهای دو سوی خط دیورند هرکدام جداگانه کمک های مالی بین المللی برای مقابله با تروریسم دریافت می کردند.
با روشن شدن نتایج و تبعات شوم این زاری و بیزاری توامان برای مردم ملکی، به تدریج نهادهای مدنی و نخبگان سیاسی دست به کار شدند تا شدیدترین حملات را متوجه پاکستان بکنند و انتقادات بیشماری بر سفرهای پرهزینه و بی دستاورد رییس جمهور پیشین به اسلام آباد برای مذاکرات بی سر و ته در شورای کویته و استخبارات این کشور وارد ساختند.
با روی کار آمدن اشرف غنی و عبدالله در یک صلح داخلی بر سر تقسیم حکومت در قالب دولت وحدت ملی و گام های نخستینی که رییس جمهور تیم تحول و تداوم در کشور برداشت امیدها دوباره جان گرفت و احتمال تغییر رویه نسبت به پاکستان غیرمتعهد و خیانتکار پررنگ شد.
اما سفر اخیر این مغز متفکر جهان از نظر نشریات زرد اروپایی و رییس جمهوری که وعده ی تحول داده بود به همان مقصد همیشگی سفرهای بیست و چندگانه ی حامد کرزی، خشم عمومی و نیز انتقادات و اعتراضات همه جانبه را برانگیخت چرا که بی نتیجه بودن این تضرع و انفعال بر همگان مبرهن شده است.
اینبار اشرف غنی در پاکستان چه کرد؟ مگر نه اینکه طالبان حملات همه جانبه و چند وجهی خود را شدت و وسعت بخشیده اند و اسلام آباد این تاکنون به هیچ یک از وعده های داده شده ی امنیتی، سیاسی و اقتصادی خود در خصوص کشور دوست و همسایه و برادرش پایبند نبوده است؟
مگر نه اینکه حامد کرزی با بیست و چند سفر نافرجام به پاکستان، لکه ننگی پاک ناشدنی بر دامان ارگ ریاست جمهوری گذاشت که تا سالیان سال و تغییر خط مشی سیاست خارجی کمرنگ نخواهد شد؟ آیا اشرف غنی به پاکستان رفت تا کار ناتمام رییس جمهور پیشین را تمام کند و ته مانده ی عزت و آرمان های ملی را به یغما ببرد؟